Vakfımız 2023-24 Eğitim Öğretim yılı akademik bursları öğrencilerimize ulaşmıştır. Ekim 2023- Haziran 2024 dönemi burs başvuruları titizlikle incelenmiş, en çok ihtiyacı olan ve başarısı en yüksek  öğrenciden başlamak üzere özenle değerlendirilmiştir. Zorlu geçen seçme sürecinde başarının yanısıra öğrencilerin yaşam akışları da dikkate alınmıştır. Anne baba kaybı, dar gelir, herhangi bir kurum ya da kuruluştan burs, kredi almama (KYK dahil) gibi burs yönergesinde belirtilen kriterlere uyulmuştur. Bursiyerlerimiz; Ülkemizin 7 coğrafi bölgesinin 14 şehrinde 9'u Lise olmak üzere- 21 ayrı meslek dalında üniversite öğrenimi gören- 29 Lisans ve 6 Yüksek Lisans öğrencilerimizdir. Kendilerine başarılarının devamını diliyoruz.

Vakfımızın kurucusu başta olmak üzere bize katılan  güzel gönüllü 3 bağışçımızla desteklenen burs imkanının  yapılacak bağışlarla  daha çok öğrenciye ulaşılabilmesini temenni ediyoruz.

Style Switcher

Select Layout